Чернігівська швацька фабрика відзначає 15-річний ювілей

Компанія «ТК-Стиль» відзначає 15-річний ювілей. Це одне з ключових підприємств реального сектору легкої промисловості Чернігівщини, яке стабільно розвивається і щорічно демонструє успіхи.

Ювілей швацька фабрика, що входить до складу холдингу «Текстиль-Контакт», відзначає з серйозними успіхами. До них можна віднести високу динаміку розвитку, велике коло українських та європейських замовників, серйозні обсяги замовлень. На сьогоднішній день серед постійних партнерів підприємства такі торгові марки, як «Lener Cardier», «Мехх», «H&M», «C&A», «Gerard Darell», «Kirsten» та інші. Компанія подолала непростий шлях. Спочатку виробництво було орієнтоване на виготовлення спеціалізованого та форменого одягу, а сьогодні головними лінійками виробничого портфелю є модний верхній одяг.

«Сьогодні до верхнього одягу покупці пред’являють надзвичайно високі вимоги, – говорить директор «ТК-Стиль» Світлана Титова-Толстик. – Мало хто з вітчизняних виробників готовий конкурувати з недорогою турецькою та китайською продукцією. Ми – так, оскільки професіоналізм колективу в 120 людей, відмінне технічне оснащення і сучасний підхід до ведення бізнесу є нашими надійними помічниками».

«Ми регулярно вкладаємося в модернізацію виробництва, – каже засновник «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський. Тендер – Завдяки цьому можемо запропонувати не тільки українському, а й європейському ринку конкурентну продукцію за доступною ціною».

Швацька фабрика «ТК-Стиль» є сучасним виробництвом повного циклу. У структурі компанії:

  • експериментальний цех,
  • розкрійні і швацькі площі,
  • складські приміщення,
  • магазин готової продукції.

Покупцям пропонуються жіночі та чоловічі пальта, плащі, куртки модного крою з високоякісних натуральних або змішаних тканин. Виробнича потужність фабрики – 5000 одиниць товару на місяць.

«Ми відкрили експериментальний цех, де розробляються моделі виробів для замовників, що дозволяє нам реалізовувати нестандартні завдання, – каже директор «ТК-Стиль» Світлана Титова-Толстик. – Наприклад, нещодавно ми отримали замовлення на пошиття пальто для офіцерського складу армії Польщі. Те, що наша продукція затребувана в країнах Євросоюзу, – це і є показник нашої роботи».

Окремим напрямком діяльності Чернігівської швацької фабрики є робота за схемою давальницької сировини. Однак компанія не має наміру концентруватися тільки на цьому варіанті ведення бізнесу, оскільки великі перспективи бачить в розширенні власного асортименту продукції і, як наслідок, в розширенні географії замовників, зростанні обсягів замовлень, подальшому розвитку виробництва.