Прес-служба ЄБРР готує сюжет про «Текстиль-Контакт»

Сюжет ЄБРР про “Текстиль-Контакт”

Сюжет ЄБРР про “Текстиль-Контакт” покажуть на початку наступного року. Компанія привернула увагу, як зразок при роботі з держзакупівлями.

До Києва приїхали представники Європейського банку реконструкції та розвитку. В Україні, як і в багатьох інших країнах, вони збирають приклади успішних бізнес-кейсів. Головна надія корпоративних позичальників в нашій країні – це іноземні кредитори. Після тривалої паузи вони поступово повертаються до фінансування українського бізнесу.

Мова, перш за все, про масштабні проекти фінансування розвитку інфраструктури та транспортної галузі. Обсяг коштів – 100-200 млн. євро. Ще навесні 2018 представники ЄБРР підкреслювали: в разі їх успішної реалізації Україна зможе розраховувати на збільшення фінансування до 1 млрд. доларів.

На початку листопада Європейський банк реконструкції та розвитку підписав з “Укрзалізницею” угоду про виділення кредиту залізничному монополісту в 150 млн. доларів.

Всі гроші УЗ планувала направити на закупівлю найбільш “ходового” рухомого складу – напіввагонів.

«Текстиль-Контакт» – зразок в питанні роботи з держзакупівлями

Оскільки ЄБРР в Україні з самого початку успішно співпрацював з системою ProZorro, представників прес-служби банку в кінці поточного року цікавлять приклади зразкової поведінки бізнесу в питанні державних закупівель. Компанія «Текстиль-Контакт» заробила такий статус.

Знімальна група каналу ЄБРР кілька годин провела в структурному підрозділі компанії – гіпермаркеті тканин «Каштан». Вона зняла на відео роботу співробітників і поспілкувалася з персоналом.

«Ми не випадково стали головним прикладом, – сказав в інтерв’ю начальник тендерного відділу компанії «Текстиль-Контакт» Віктор Корф. – Ми працюємо чесно і виставляємо абсолютно реалістичні умови. Завдяки злагодженій роботі нашої команди сьогодні ми лідируємо».

«Система електронних державних закупівель ProZorro – відмінний інструмент, який дає нам можливість йти вперед і заробляти, – неодноразово раніше підкреслював засновник холдингу «Текстиль-Контакт» Олександр Соколовський. – Тендери ми виграємо чесно, і головне – не боятися захищати права, якщо їх намагаються порушити. Відсутність страху – ось що дозволяє компанії розвиватися».

Сюжет ЄБРР про “Текстиль-Контакт” буде показаний на початку наступного року на YouTube-каналі ЄБРР. До підготовки матеріалу група долучиться після зйомок в Національному оперному театрі. Він регулярно купує тканини у «Текстиль-Контакт» через систему ProZorro.