«Текстиль-Контакт» відкрив найбільший у Східній Європі інтернет-магазин тканин

Після запуску найбільшої в Європі мережі гіпермаркетів тканин «Каштан», «Текстиль-Контакт» зробив наступний крок – вийшов в онлайн-рітейл і запустив інтернет-магазин «Каштан». Його адреса – www.tk.ua. В інтернет-магазині представлена ​​вся продукція, яку виробляє і продає «Текстиль-Контакт», а це більше 30 тис. Товарів з України та 20 країн світу.

Асортимент: тканини для одягу (від повсякденного до святкового гардероба); тканини для будинку (від скатертин до матраців та постільної білизни); тканини для декору (для екстер’єру, меблів, портьєр і навіть ляльок); тканини спеціального і технічного призначення (для військової форми, наметів, рюкзаків, сумок, чохлів на авто, яхт і катерів і т.д.); фурнітура для одягу; товари для рукоділля; хутро і багато іншого. Всього в інтернет-магазині «Каштан» понад 70 категорій товарів, розроблена зручна навігація і форма оплати. Доставка в будь-яку точку України здійснюється на наступний день, інтернет-магазин працює з усіма відомими службами доставки і кур’єрськими службами.

За словами власника «Текстиль-Контакт» Олександра Соколовського, TK.UA – це новий формат – аналога інтернет-магазину «Каштан» на території України і Східної Європи не існує. «Ми не копіювали чийсь досвід, це українське ноу-хау, Made in Ukraine. Інтернет-магазин «Каштан» можна назвати українським Amazon по тканинах. Проект з нуля продуманий і створений нашою командою. Точно так же, як гіпермаркет тканин «Каштан». З сьогоднішнього дня наші клієнти в будь-якій точці України можуть замовити будь-який з більш ніж 30 тис. Товарів. Це допоможе відродити моду на домашній пошиття одягу і виробів для будинку. Щоб виглядати модно і стильно, створити затишок в домі, досить зайти на TK.UA і зробити кілька кліків, або зателефонувати на всеукраїнський безкоштовний номер 0 800 752 001. Колл-центр працює з 9.00 до 21.00 без свят і вихідних », – зазначив Олександр Соколовський.

Під час презентації інтернет-магазину власник «Текстиль-Контакт» розповів про поточні продажі компанії. Щомісяця «Текстиль-Контакт» продає більше 1 млн. Погонних метрів тканини. Частка оптової торгівлі в обороті компанії становить 16,1%, роздрібні продажі займають 30,4%, складські продажу – 53,5%.

У структурі «Текстиль-Контакт» 7 філій по всій Україні (в Одесі, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Хмельницькому, Чернівцях та Рівному). А також 4 гіпермаркети «Каштан» і центральний склад на 11 000 квадратних метрів. У компанії працює 452 співробітника. «Текстиль-Контакт» – найбільший платник податків у галузі. Щорічно компанія виробляє 52,8 млн. Грн. податкових відрахувань до державного бюджету (майже 120 тис. грн. на рік на одного працівника). «Текстиль-Контакт» володіє власними виробничими потужностями. У 2003 році компанія відкрила сучасну швейну фабрику «ТК-Стиль» в м. Чернігів; Нагадаємо, «Текстиль-Контакт» – найбільший оператор з продажу текстильної продукції на українському ринку. «Текстиль-Контакт» працює з 1995 року і є на 100% українською компанією. Власник – Олександр Соколовський.